Privaatsuspoliitika

Nordic Vitamins OÜ kohustuseks on alati kaitsta oma klientide privaatsust ja kinnitame, et firma tegevus internetis on kooskĂ”las kĂ”igi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu Ă”igusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega.

Isikuandmete töötlemine

Osta teadvustab, et NorVita.eu veebipoest tooteid ostes annab Ostja oma nÔusoleku enda isikuandmete töötlemiseks. Ostja annab oma nÔusoleku isikuandmete töötlemiseks eesmÀrgiga tagada veebipoe teenuste kvaliteet ja kÀttesaadavus.

Veebipoe NorVita.eu isikuandmete vastutav töötleja on Nordic Vitamins OÜ (registrikood 14937673) asukohaga Peterburi tee 90F, Tallinn, 13816 Eesti, telefon +372 56233133 ja e-kiri info@norvita.eu

Nordic Vitamins OÜ on isikuandmete vastutav töötleja. Nordic Vitamins OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.

Milliseid isikuandmeid töödeldakse

Norvita.eu veebileht töötleb jÀrgnevaid isikuandmeid:

  • nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;
  • kauba kohaletoimetamise aadress;
  • kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed;
  • pangakonto number;
  • klienditoe andmed.

Mis eesmÀrgil isikuandmeid töödeldakse

Nordic Vitamins OÜ on isikuandmete vastutav töötleja.
Nordic Vitamins OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.

Ostuajaloo andmeid (ostu kuupĂ€ev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ĂŒlevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analĂŒĂŒsimiseks.

Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.

Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid kĂŒsimusi (klienditugi).

Veebipoe kasutaja IP-aadressi vĂ”i teisi vĂ”rguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoĂŒhiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

Pretensiooni esitamise Ôigus

Veebipood vastutab ostjale mĂŒĂŒdud kauba lepingutingimustele mittevastavuse vĂ”i puuduse eest, mis oli olemas juba asja ĂŒleandmise hetkel ning mis ilmneb kuni kahe aasta jooksul, alates kauba ĂŒleandmisest ostjale. Sellest esimese kuue kuu jooksul asja ĂŒleandmisest ostjale eeldatakse, et puudus oli olemas juba asja ĂŒleandmise ajal. Vastava eelduse ĂŒmberlĂŒkkamine on Veebipoe kohustus.

Ostjal on Ôigus puuduse ilmnemisel pöörduda hiljemalt kahe kuu jooksul veebipoe poole, saates e-kirja aadressile info@norvita.eu.

Veebipood ei vastuta puuduste eest, mis on tekkinud pĂ€rast kauba ĂŒleandmist ostjale.

Kui Veebipoest ostetud kaubal on puudused, mille eest Veebipood vastutab, parandab vÔi asendab Veebipood puudusega kauba.

Kui kaupa ei ole vĂ”imalik parandada ega asendada, tagastab Veebipood ostjale kĂ”ik mĂŒĂŒgilepinguga kaasnenud tasud.

Veebipood vastab tarbija esitatud kaebusele kirjalikult vÔi kirjalikku taasesitamist vÔimaldavas vormis 15 pÀeva jooksul.

 

Veebipood vastutab Tellija ees ja Tellija Veebipoe ees teisele poolele Tingimuste rikkumisega tekitatud otsese kahju eest Eesti Vabariigis kehtivates Ôigusaktides sÀtestatud juhtudel ja ulatuses.

Veebipood ei vastuta Tellijale tekitatud kahju eest, kui Kauba kÀttetoimetamine viibib asjaolude tÔttu, mida Tervisepood ei saanud mÔjutada ning mille saabumist ei olnud vÔimalik ette nÀha, sh Netipoes asetleidvatest vÔimalikest tehnilistest tÔrgetest pÔhjustatud viivituste korral Kauba kÀttetoimetamisel (vÀÀramatu jÔud).

Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sÔlmitud lepingu tÀitmise eesmÀrgil.

Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse tÀitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

VastuvÔtjad, kellele isikuandmed edastatakse

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.

Isikuandmeid vÔidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse vÔi andmemajutuse tagamiseks.

Turvalisus ja andmetele ligipÀÀs

Isikuandmeid hoitakse Euroopa Liidus asuvas andmekeskuses ja kasutatakse Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid vÔidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevÔtetele, kes on liitunud andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

JuurdepÀÀs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi kĂŒsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Veebipood rakendab asjakohaseid fĂŒĂŒsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku vĂ”i ebaseadusliku hĂ€vitamise, kaotsimineku, muutmise vĂ”i loata juurdepÀÀsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sÔlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Isikuandmetega tutvumine ja nÔustumine

Ostjal on Ă”igus igal ajahetkel tutvuda enda kohta kogutud andmetega, teavitades sellest kirjalikult veebipoodi, vĂ€lja arvatud juhul kui seadus sĂ€testab teisiti. Isikuandmetega saab tutvuda klienditoe vahendusel – info@norvita.eu

NÔusoleku tagasivÔtmine

Kui isikuandmete töötlemine toimub kliendi nÔusoleku alusel, siis on kliendil Ôigus nÔusolek tagasi vÔtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

SĂ€ilitamine

Veebipood sÀilitab Ostja isikuandmeid seni, kuni Veebipoel on Ostja nÔusolek vÔi kuni see on vajalik Ostjale teenuste osutamiseks.

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral sÀilitatakse isikuandmed kuni nÔude tÀitmiseni vÔi aegumistÀhtaja lÔpuni.

Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed sÀilitatakse seitse aastat.

Kustutamine

Isikuandmete kustutamiseks tuleb vĂ”tta ĂŒhendust klienditoega e-posti teel – info@norvita.eu. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning tĂ€psustakse andmete kustutamise perioodi.

Ülekandmine

E-posti teel esitatud isikuandmete ĂŒlekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ĂŒlekandmisele.

Vaidluste lahendamine

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel e-posti teel info@norvita.eu. JÀrelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).